torsdag 18. oktober 2012

Urk. Er det nå det skjer?

Urk. 
Er det akkurat nå jeg begynner å bli en litt sånn snurpete dame med flere og flere rynker rundt trutmunnen som oftere og oftere knipes sammen i ren misbilligelse?

Urk.
Er det nå jeg starter med å bli det jeg lovte meg sjøl at jeg aldri, aldri skulle bli? En litt sånn snurpete dame med flere og flere rynker rundt trutmunnen som oftere og oftere knipes sammen i ren misbilligelse?

Urk. 
Er det nå jeg må skjerpe meg kraftig slik at jeg ikke blir En litt sånn snurpete dame med flere og flere rynker rundt trutmunnen som oftere og oftere knipes sammen i ren misbilligelse? 

Sorry Diana, men ved synet av det siste coveret ditt blir jeg litt sånn snurpete dame med flere og flere rynker rundt trutmunnen som kniper munnen sammen i ren misbilligelse.

Jeg skjønner jo at det er tenkt tidsepoke og miljø i sammenheng med musikk her, men man kunne kanskje valgt et litt annet uttrykk?

Hva mener dere? Er jeg en sånn litt snurpete dame akkurat nå?

4 kommentarer:

 1. Snurp snurp snurp snurp snurp snurp snurp

  Ok, jeg skjønner hvorfor du reagerer. Jeg er vel en snurp jeg også da. :-)

  SvarSlett
 2. Hehehe, Elisabeth! Ser ut som det er deg og meg da. Vi får snurpe oss sammen!

  SvarSlett
 3. Jeg henger meg på. Dama har jo et utrolig talent, det var kanskje naivt å tro at dette ikke var nødvendig da....
  Anita E.

  SvarSlett
 4. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!