torsdag 16. februar 2012

Starstrucked

Det er vel lov å bli litt starstrucked når man plutselig en helt vanlig onsdag befinner seg midt i en (halvtimes) telefonsamtale med en forfatter fra Stockholm? Og i tillegg har klart å booke han inn til en times foredrag sånn i slutten av mai? Ganske mange ganger tenker jeg at jeg har verdens beste jobb.Denne mannen har et viktig budskap. Han forteller om en motsetningsfylt hverdag som innvandrer i et fremmed land, og om hvordan dørene lukkes når du ikke behersker hverken språk eller kultur. En dannelsesreise som tar fatt. Og om bibliotekenes betydning for denne reisen. I mai kommer han for å fortelle sin historie på nytt. Jeg er så glad for at han takket ja!

8 kommentarer:

 1. Stas, ja! Boka hans fikk meg til å gråte.

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅÅÅ! Det er morsomt! Hvor? Når? Jeg har lest boka hans og likte den så utrolig godt:

  http://knirk.no/2009/12/tett-inntil-dagene/

  SvarSlett
 3. For en herlig følelse, veldig gøy. Har ikke lest boka, dessverre, men skjønner at den bør stå på lista.

  SvarSlett
 4. Boka er tankevekkende og hans fortellerstil fascinerende. Kan godt tenke meg at du er fornøyd med å ha fanget han!

  SvarSlett
 5. Så flink du var som klarte å få han til å komme!
  Kanskje eg skal prøve å få tak i den boka nå når eg endelig er ferdig med kjempenes fall :)

  SvarSlett
 6. Til alle sammen! Ja, jeg er veldig fornøyd med å ha kapra han! Hans historie har gjort sterkt inntrykk på meg og jeg anbefaler alle å lese boka hans. Til opplysning kommer han til et seminar i Oslo 30. mai, i regi av Fylkesbiblioteket i Akershus. Det er fritt frem for å melde seg på etterhvert, følg med på hjemmesidene våre, akershus.fylkesbibliotek.no

  SvarSlett
 7. Jeg har lest boken. Og ble veldig grepet av hvordan han beskriver sin mor som den sterke kvinnen som han ser som voksen - etter å ha vært flau over henne som barn. Den flauheten tror jeg vi er mange som har kjent på.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!