mandag 6. februar 2012

Fjortis versus førr

Jeg er jo, som dere kanskje veit, uendelig fornøyd med mitt Spotify (premium) abonnement. (Jeg overlater diskusjonen om rettighetsavtaler og utbetalinger mellom artist - plateselskap - og Spotify til andre) 

Som dere kanskje har fått med dere har Spotify oppgradert noe voldsomt i det siste- i alle fall med et mer fancy brukergrensesnitt. Jeg har hele tida vært kobla opp mot Facebook og kan derfor se hva vennene mine hører på, så sant de også er kobla opp mot FB og har publisert noen spillelister.

Men så kom det enda en kobling mot FB - plutselig kunne jeg se hva mine FB-venner hørte på via en kontant strøm på FB. Dere har sikkert sett det, alle sammen. Et lite tips om du ikke syns det er fullt så greit at alle ser hva du hører hele tida kan være å sette innstillingen på private session - valget finner du øverst til høyre når du har logga deg på. 


Men tilbake til den oppgraderte og mer fancy versjonen av Spotify. For hva møter meg i åpningsbildet, annet enn Top tracks among friends


Og det er her jeg begynner å undre meg litt. Musikksmaken til mine venner må sies å være ganske .. moderne, tenker jeg. 
Rihanna, Flo Rida, LMFAO.


Hoi, hoi! Her er det ikke mye førtiårsmusikk. Snarere fjortismusikk! 
Men med Plumbo på henholdsvis 6. og 7.plass blir jo bildet tross alt noe mer nyansert. Eller?
Her er det jeg hører på om dagen. Det er muligens litt fjortis det og.


Hva med deg? Hører du på fjortismusikk eller førtiårsmusikk eller litt av begge deler? Har du noen spillelister du har lyst til å dele med oss andre?

2 kommentarer:

  1. Jeg tror jeg har stranda på 80-90 tallet. Det er Depeche Mode, Talk Talk, Pixies, Cranberries, Waterboys....

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg liker Cranberries! Og Waterboys. Men jeg liker mye ny musikk også! Så jeg forsøker egentlig å høre på litt av alt.

      Slett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!