onsdag 27. april 2011

Skal jeg fortsette?

Jeg leser "Historikeren" av Elizabeth Kostova. Den er lang, vel 800 sider. Jeg er omtrent halvveis. Det handler om jakten på forsvunnede professorer og Draculamyten. Finnes det vandøde? Eksisterer Dracula? Samt en solid dæsj europeisk kulturhistorie.
Men jeg sliter litt nå. Har noen lest denne boka? Bør jeg fortsette? 

8 kommentarer:

 1. Syntes den var bra jeg... Tror det er en omtale et eller annet sted på bloggen min, hvis jeg ikke husker feil.

  SvarSlett
 2. Jeg likte også denne veldig godt, så jeg synes du bør fortsette :-)

  SvarSlett
 3. Jeg likte også denne veldig godt, så jeg synes du bør fortsette :-)

  SvarSlett
 4. Ja, ærru gærn! Det er jo en av de beste, kuleste! Hørte den på lydbok i påsken og holdt på å få sammenbrudd da jeg mangla siste cd'en. Og jeg har jo lest den før og vet hvordan det går! :-D

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke lest den. Jeg hadde tenkt til å skrive at har du kommet halvveis og den fortsatt ikke fenger, så er det jo greit å gi seg. Men ser av kommentarer over at det må du ikke. Og jeg bør leite etter denne boka sjøl.

  SvarSlett
 6. Ikke lest den. Men har man egentlig tid til å lese ferdig 800-sidersbøker man er usikker på om man liker, når det fins så mange bra bøker der ute? Jeg sier med andre ord stopp!

  SvarSlett
 7. Hadde tenkt å skrive omtrent det samme som Pia. Men hør på dem som har lest den du - hvis du vil... ;o)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!