torsdag 28. april 2011

Hjelp, vi gifter oss!

Jeg skal i bryllup i morgen. Hurra! Jeg har faktisk tatt meg fri fra jobben for å se det svært kongelige bryllupet. (veldig ulikt fornuftige meg, kanskje jeg gir mer blaffen nå som jeg nærmer meg 40?) Dagen skal feires foran TV sammen med gode nabofruer i Myra. Det går sågar rykter om kakeservering og kaffe. Jeg er klar. Jeg har nyvaska hus og ingen gjøremål for morgendagen.


Dette bryllupet er ikke det eneste jeg har sett i vår. Jeg ble overtalt av en god kollega til å se på "3 bryllup" på TV3. Og jeg har sett. Spiritisk bryllup, trønderbryllup, bryllup på Kielferga, overdådig bryllup, bryllup med fargetema og mange flere. 


For alle har sin egen oppfatning av hva en bryllupsdag skal innebære. Det hadde vi også, da vi hvisket vårt rørte "ja" for snart 12 år tilbake. Det er ikke sikkert at vi hadde valgt det samme i dag, men vi var, og er fremdeles svært fornøyd med den løsningen vi endte opp med. Vielse i Tinghuset, bryllupslunsj og påfølgende fest. Det jeg husker best fra den dagen var alle de flotte talene, at det var kraftig vind, at vi forsov oss, at kjolen min var litt for lang, at vi nesten kom for seint, at vi fniste og lo og kjørte ulovlig inn i Botanisk Hage for å ta bilder, at sola tittet fram på ettermiddagen, at jeg grein, og at jeg var veldig lykkelig, og dessuten at det var det modigste jeg noensinne hadde gjort. 


Det er mange som har meninger om bryllupet i morgen også. Men jeg syns at Kate er modig. Så om Kate noensinne googler seg selv og sitt eget bryllup (kanskje i natt når hun ikke får sove) har jeg lyst til å si følgende: 

Dear Kate! Mia i Myra congratulates you and wish you the very best for tomorrow and the days to follow. We hope that you will enjoy your wedding day as much as we did twelve years ago, in spite of the millions of people watching you. Don`t mind us. This is first of all your big day! 

 

4 kommentarer:

 1. Hehe! Gode ord til bruden.
  Lykke til i bryllupet!
  Eg skal på golden circle tur på Island i morgon! Stas det også!

  SvarSlett
 2. Har du tatt deg fri??? Jeg ville ha fri, men det kunne jeg glemme... ikke for det... men jeg skal sette opp i hvert fall en av pc-ene mine og følge med - og spole gjennom get-opptaket hjemme i kveld.
  Jeg mener, jeg brydde meg ikke om ski-VM - nå burde vel jeg få se bryllup?
  Det er stor stas!

  Kos deg med kake - og ta et glass rosa bobobbobobler for meg?

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Du har tatt deg fri....!? Ja ja, kos deg.

  SvarSlett
 4. Ha ha, jeg har jo fri, men hadde tenkt å trille en tur ute og se på en kanin. Kanskje feil prioritering?

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!