tirsdag 26. oktober 2010

Takk for følget!

Ja, ja. Det er vel bare å innse at vår, sommer og høst er forbi og at vinteren nærmer seg med stormskritt. Jeg forsøker å trøste meg med at når stemorsblomstene kan stå der fra april til slutten av oktober, så er det vel ikke den årstida vi skal inn i så alt for lang allikevel. Natt til søndag er det definitivt slutt. Da stilles klokka en time tilbake. 
Nå er det vel snart slutt. Jeg takker for lang og tro tjeneste.

7 kommentarer:

 1. Å, hjelp, nå skvatt jeg til - trodde ut fra overskrifta at du skulle gi deg, og fkk dårlig samvittighet fordi jeg ikke hadde kommentert her på ei stund.... Så jeg måtte ile inn. Heldigvis var det kun et årstidsinnlegg;)
  Ja, det er vel bare å innse at vinteren straks er her...

  SvarSlett
 2. Må le litt, det fyrste eg tenkte var: Å nei! Du skal slutte å blogge.....! Puhh! :))

  SvarSlett
 3. Ikke du ,men blomstene håper jeg=;-)

  SvarSlett
 4. Hehe, nå har du skremt folk, HH! ;o)

  Jeg har forøvrig to planter i gangen som jeg har reddet inn fra kulda. Det er ikke plass til å ha dem der, men jeg veit ikke hvor jeg skal gjøre av dem!

  SvarSlett
 5. Ja, jeg ble også redd for at det var du som skulle legge inn årene. Men så var det sommerhalvåret som vi skulle takke farvel til. Jaja. Sånn går det. Klem

  SvarSlett
 6. He he, kunsten å skape overskrifter kan du jammen! Men nå er det forresten så mildt ute at det nesten er "sommer" igjen:)

  SvarSlett
 7. Alle: har vel ikke tenkt til å gi meg når leken er både god og morsom!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!