fredag 8. oktober 2010

Love is in the air

Høstferie og ungene bortreist en hel uke. Det har vært duket for en uke med romantiske tildragelser her i Myra. Dette har vi selvfølgelig utnyttet til fulle.
 • Vi har ruslet hånd i hånd i fantastisk høstvær mens vi har sett trekkfulgene fly over den rosarøde himmelen.  Vi har ikke gått en eneste ettermiddagstur. Og det har for det meste regna. 
 • Vi har hatt dype og gode samtaler, akkurat som kronprinsparet. Husmora hører fremdeles ikke utpreget godt, og sliter med vedvarende dotter og sus i øra. "Hæ" er det mest brukte ordet i uka som har gått. 
 • Vi har gjort mye spennende sammen. Beriket forholdet med gode opplevelser som gir oss mange hyggelige minner å se tilbake på. Vi har malt gangen  og pusset ned og lakkert dørstokker. 
 • Vi har kost oss med treretters middager og rødvin. Vi har spist ferdigpizza, brødskiver og takeaway. 
 • Vi har selvfølgelig avsluttet denne uka med en heidundrende barrunde hvor vi har sett hverandre dypt inn i øya etter den femte fredagspilsen og erklært vår kjærlighet til hverandre. Vi ser på gullrekka på NRK.
 •  Vi har sovet lenge hver dag. Dette er faktisk tilfelle. Helt til halv sju, i motsetning til klokka seks. Hvilket er luksus.
Til tross for at vi muligens ikke har vært det mest romantiske paret denne uka, har det vært fint allikevel. Fordi det er oss. Og i morgen blir det bra å få ungene tilbake.

  6 kommentarer:

  1. Ganske lik vår romantikk. Men sånn er det nå. Og det funker.
   Ha ei fortsatt fin helg!

   SvarSlett
  2. Jeg syns egentlig det er litt fint at det er hverdagene som er de fineste dagene. Det er de det er flest av. God helg!

   SvarSlett
  3. Dette høyres merkeleg kjent og normalt ut!

   SvarSlett
  4. STort smil! Hverdagen er livet....

   SvarSlett
  5. Jeg har fått en hælvetes kjeft av svigermor... hmmm...snufs...

   SvarSlett

  Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

  Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!