torsdag 19. november 2009

En husmors betraktninger rundt spa

Vi får gå grundig til verks og definere spa aller først, direkte fra Wikipedia:Opprinnelsen til spa kommer fra 1600-tallet. På denne tiden hadde byen Spa, i Belgia sin storhetstid med sine kurbad basert på varme kilder. Mennesker fra hele verden kom for å ta bad, blant annet for å kurere sykdom.

Husmora har vært på spa i kveld. Tre timer. Vinterpakke med fokus på varmebehandling. Husmor har aldri vært på spa tidligere og var spent på hvordan kvelden ville foreløpe. Man ble noen erfaringer rikere..

 • du må ikke drikke så innmari mye tidligere på dagen. Rett som det er når du ligger der innpakket i alskens plast, så må du på do, det er en smule upraktisk.
 • for en egens selvfølelses skyld så er det en fordel å være sånn noenlunde barbert på leggene.

 • regn med en overdose panfløytemusikk.

 • ikke tro på at du ser 10 år yngre ut når du er ferdig. Det er mulig det ser sånn ut i det veldig dunkle lyset på slike steder, men lyset på badet hjemme er nok mer sannferdig.

 • tre timer er lang tid når du er en utålmodig person.
Bortsett fra nevnte innvendinger så var det jo deilig. Spesielt etter man hadde mannet seg opp og spurt om man fikk lov til å gå på do sånn ca midtveis..
Takk til den snille husfaren som spanderte gildet!


4 kommentarer:

 1. Hehe, godt med litt tips med på veien. Selv om det neppe blir SPA på meg med det første. Litt for store problemer med å slippe fremmede så nær innenfor min intimsfære. Spesielt i tre timer... Men JEG er sikker på at du ser ti år yngre ut! :o)

  SvarSlett
 2. Ååå, du har en snill husfar altså..*sukk*

  SvarSlett
 3. Jeg fikk bla. spa behandling i 30 års presang fra Prinsen, det var kjempe deilig...
  Men som du sier:
  -Panfløyte blir aldri helt det samme igjen.
  - Jeg angret bittert på ikke å ha barbert leggene.
  Dessuten lurer jeg på om det med å være tissatrengt hører sammen med spa behandling?
  Tror vi to er ganske like altså, for jeg ble utålmodig etter en times tid..

  Men alt i alt var det deilig!

  SvarSlett
 4. Heidi: skjønner hva du mener. Men det gikk overraskende greit!
  Hege: jeg vet!
  HKH: hi, hi, høres ut som vi er like her i alle fall! Jeg skal prøve igjen, men da skal det være litt kortere behandling tror jeg!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!