torsdag 13. august 2009

Light

Katta vår, den alles herværende Mia i Myra, er satt på slankekur. Med nøye tilmålte 40gr. om dagen skal pus gjenvinne heder og verdighet. Alle naboer, venner og familie henstilles herved om å komme med oppbyggende kommentarer om hvor slank hun har blitt, (og uavhengig om dere egentlig ikke ser noen forskjell) neste gang dere ser Mia. Da er det kanskje håp om at både katta og husmora kan holde moralen ved like..

4 kommentarer:

 1. Auda. Stakkars pusen...Laika var litt rundere i vår, men det var bare bra for da kom hun ikke mellom sprinklene på verandaen. Det gjør hun nå.

  SvarSlett
 2. Detta skal vi fikse vettu=,-)

  SvarSlett
 3. Runde puser er deilige puser, men går det på helsa løs kan det nok være lurt med en liten innstramming.
  Jeg skal sende god å slankende tanker til Mia jeg...
  Har forøvrig tagget deg og ønsker å se DIN helt egen ANTI jantelov!
  Er 100% sikker på at det er en hel haug med ting du er god på.
  http://prinsessenavmakedonia.blogspot.com/2009/08/hkh-prinsessen-av-makedonias-anti.html

  SvarSlett
 4. Fru Storlien: aldri så galt at det ikke er godt for noe, er det ikke dét det heter? Men litt for runde hunder er jo heller ikke noe særlig...
  Hege: det går seg til.. :)
  HKH: det virker som om katta er i god form, heldigvis, men det kan jo fort endre seg med en del overvekt.. Jeg skal komme tilbake til tagginga di, må bare svare på en fra Fru Storlien først.. Uff, jeg er treig, altså!!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!