fredag 7. august 2009

Du er en frosk og jeg er en prinsesse (eller vice versa)

Lille A er opptatt av kyssing om dagen. Facinert betrakter hun alle som kysser, på TV, i aviser eller blader. Samtidig er hun mammadalt. Det er henne, og bare henne, som skal kysse på mamma. "Neeeei, ikke KYSS" hyles det dersom husfaren skulle nærme seg husmora på en utilbørlig måte. "Kyssesyken" får også sitt utspring i følgende rollespill som burde være kjent for de fleste: om frosken og prinsessa. Noen ganger får husmora æren av å være prinsesse, men som oftest ender man opp som frosk. Nuvel. Man får nyte øyeblikket så lenge det varer.

5 kommentarer:

 1. Herlig! Jeg har en 11-åring som synes kyssing og dess like er riktig så EKKELT for tiden. Hun lager høye brekningslyder og snur seg vekk enten kyssing skjer på tv eller in natura... ;o)

  SvarSlett
 2. Heidi og Anita: jeg skal vite å nyte dette så lenge det varer, for alt tar slutt en vakker dag. F.eks når de blir 11!! Anita, så hyggelig at du stakk innom bloggen! :=)

  SvarSlett
 3. 5-årige lillesøstre er noe for seg selv. Det er jo helt fantastisk med sånne kosete unger. Men det kan jo fortsette, vi har jo ei storesøster som ALDRI har vært kosete, så det er lov å håpe på i alle fall fantastiske klemmer videre fra minstejenta i alle fall.

  SvarSlett
 4. C-mor: tror nok at A er litt mer av den kosete sorten. Helt annerledes enn storesøstra, faktisk! Hm. Blir storesøstre automatisk mindre kosete??

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!