fredag 14. november 2008

Kanskje vi kan danse?

Ja - vi kommer ikke utenom. I kveld satt vi klistra til skjermen for å følge med på innspurten i "Skal vi danse". Kan vel ikke si at vi hadde noen favoritt, men én ting er sikkert: du verden hvor flinke de har blitt til å danse - alle sammen!

Det er nemlig ikke lett å lære seg å danse. Husmor f.eks har tilbragt 6 år på Bergs danseskole. Der var det tango og rumba og vals - i skjønn forening. Hver tirsdag satt jentene på en side og gutta på en annen. Det var om å gjøre å bli bedt opp. Ble man ikke det, kunne det liksom være det samme. Husmor holdt en knapp på å bli bedt opp av Hogne. Han var mørk&kjekk og ikke minst: høyere enn husmor. (det var det nemlig ikke så mange som var på den tida..)
Og så var det Jens. Jens var veldig ambisøs og ville veldig gjerne vinne den årlige dansekonkurransen. (Med husmor som dansepartner gikk ikke det så veldig bra.) Men vi hadde mye moro den gangen. Årets høydepunkt var juleballet. Jentene stilte opp i sine fineste kjoler og fikk leve ut prinsessedrømmen for en stakket stund. Det beste var at fotografen kom og tok bilder av oss. Disse ble i sin tur stilt ut i vinduet i Storgata på Lillehammer. O`lykke.

Og om vi ikke vant noen konkurranser, så er én ting sikkert: vi lærte oss å glede oss over dansinga. Og det er tross alt det viktigste. Så skitt la gå om vi ikke ble så flinke som Lene Alexandra!

(bildet har vi lånt fra TV2)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!