mandag 7. juli 2008

Nettshopperen

Husmor er en lidenskapelig nettshopper. I mangel av tid er det ingenting som er mer tidsbesparende enn å shoppe på nett. Enkelt er det også. Klikk, klikk og du får varen sendt hjem til deg. Kan det bli bedre? Og om det allikevel skulle vise seg at den buksa var litt trang, eller fargen kanskje ikke var så fin, så er det som regel veldig enkelt å returnere varen.

Husfar på sin side, klager over at han har for liten tid til å gå rundt omkring i butikker. Derfor har husmor opptil flere ganger opplyst han om nettshoppingens mange fordeler, uten at han har latt seg overbevise av den grunn. Stor var derfor overraskelsen i går da husfar kunngjorde at han hadde shoppet på nett. Så langt alt bra, husmor så for seg en "ny" mann med en rekke nye klær og sko. Det må innrømmes at skuffelsen var desto større da husmor fikk vite hva "kuppet" besto i. Husfar har nemlig gått til innkjøp av en myggfanger med tilhørende duftpatroner. Ærlig talt: kunne han ikke ha funnet på noe litt mer spenstig? På den annen side skal det nevnes at myggen er usedvanlig stor i Myra i år. Så det kan godt tenkes at husfar faktisk har gjort et kupp. Han skal i alle fall få for tanken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!