lørdag 5. juli 2008

Glamping!

Nå står ferien for døra. I mange år har husmor forsøkt å overbevise husfar om at camping kanskje kan være et alternativ til familien på fem. Ikke hele feiren, men kanskje deler av den? Husmor har nemlig mange gode minner om det å bo i telt, for teltliv var noe som hørte barndommens somre til. Ungene til husmor har knapt nok sovet ute en natt i hele sitt liv. Hvordan kan de da bli helstøpte mennesker?

Derfor er husmor glad for at hun nå har lært seg det nye ordet glamping. Dette er nemlig svaret som skal til for å overbevise husfar: glamping er intet mindre enn glamorøs camping. Tenk duker, (persiske) tepper, puter luftmadrasser, lykter, blomster og annen stæsj! Komfort og stil altså. Og helst skal du dra med teltet til sydligere breddegrader, slik at du er sikret godt vær. Jåleri? Helt sikkert. Husmor innser at glamping ikke akkurat er i Lars Monsens ånd. På den annen side: dette er den eneste muligheten husmor har til å overbevise husfar om at camping kan være en alternativ ferieform for familien i Myra. Og i "krig" er som kjent alt lov!


(Hvis du vil vite mer om glamping, kan du søke på Google eller lese denne artikkelen i Kamille.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!