torsdag 17. juli 2008

Bornholmerferie

Ferien på Bornholm er snart over, og om litt returnerer vi til Myra i noen dager, før ferien fortsetter med hyttetur og besøk i Ålesund. Vi hører at sommeren har varslet sin ankomst til uka, noe som passer oss bra. For å være helt ærlig, så har det ikke blitt så mye bading på oss her nede. Til tross for dette lever vi livets glade dager og softisen smaker like godt hver eneste dag. Vi sover lenge, spiser sen frokost, leser masse, og handler rødvin i butikken. Mer skal det egentlig ikke til før det virkelig føles som et avbrekk i hverdagen. For ungene sin del er det tydelig at de også setter pris på litt ferie. At verden stopper litt opp og at vi ikke har det så travelt. Glade barn er lik glade (og uthvilte) foreldre.

1 kommentar:

  1. Heldige du som er på ferie. Vi har hatt kjempeproblemer med å vende tilbake til hverdagen. Stå opp om morran - hvordan får man til det da? Kos deg masse videre så venter vi på sola her hjemme sammen med deg!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!