onsdag 25. juni 2008

Trude Mostue Light

Vi har en Trude Mostue i huset. Rettere sagt lille A. A er en sann dyrevenn. Til å være bare 4 år kan hun navnet på bemerkelsesverdig mange dyr og hun kan imitere de fleste dyrelyder med stor innlevelse. Kjærligheten til våre venner dyrene får sitt uttrykk i flere former. Lille A drømmer om besøk i dyrehagen - hver eneste dag. Der skal vi se på pingvinene, sjiraffene og slangene. Når hun skjønner at det ikke blir noe besøk i dyrehagen - ikke i dag heller - så bruker hun store deler av fritida si på å jakte på Mia i Myra - hun vil så gjerne veldig kose. Lille A, altså. Hett tema nå om dagen er turer med Tress, som dessverre for henne, holder hus på Lillehammer. Men snart er det ferie, og lille A har i lengre tid sett for seg turene som store E og lille A skal gå sammen med Tress.

Det spiller forsåvidt ikke noen rolle for lille A hvilket dyr hun velger å utøve sin kjærlighet på. I går var det en mark som fikk gjennomgå. Fra en (sikkert) behagelig ettermiddag i gresset, ble den brått revet opp av Lille A som i lengre tid koste med marken. Husmor tuller ikke, her ble det både kyss og klem for en brun, slimete og feit mark.


Husmor ser for seg at huset etterhvert kommer til å fylles opp med det ene dyret etter det andre. Vi nevner i fleng: fisker, hamster, rotter, og marsvin. Mulighetene er mange. Lille A har mye kjærlighet å gi, og får hun sjansen, gir hun det snart til en frosk nær deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!