fredag 13. juni 2008

En verden i sort og hvitt

Selv om Mia i Myra ikke tar sikte på å være en blogg med politisk budskap, kan allikevel ikke husmor dy seg i kveld. For i dag rant det sannelig over, og det må sies med én gang; Husmor er SÅ LUTA LEI AV FrP!!!!

Husmor er lei av den evinnelige sytinga om det ene og det andre. I de senere åra har det bare blitt verre og verre, og dessverre så funker det jo.. for FrP stormer frem på den ene målingen etter den andre. Husmor er lei av at verden ses i svart og hvitt, lei av at absolutt alt og alle (som tilfeldigvis har et annet syn på saker og ting) er noen komplette idioter. Senest i dag var de frampå igjen, denne gangen var det brannen i Øst-Agder de uttalte seg om "Beredskapen for dårlig, skulle vært bedre håndtert, bla, bla, bla". Du verden hvor lett det er å være etterpåklok. Et annet eksempel, denne gangen på hjemmebane. Noen gode krefter vil gjerne at det bygges en støyskjerm mot E6 på den andre sida av Myra ( denne bloggens lokale lesere vil skjønne hvor denne er tenkt plassert..) Da var FrP på banen igjen med nok en "genial" løsning: "de visste jo hva de gikk til når de kjøpte bolig, og hvis de mistrives med støyen så kan de jo bare flytte.". Som sagt: verden er virkelig sort og hvit. Når husmor tenker seg om er det bare to ting som Frp virkelig er for: mindre innvandring og lavere skatter og avgifter. Ja, det løser nok alle problemer. Ærlig talt. Populisme av verste sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!