onsdag 16. april 2008

Elegant av Kvasir!

Husmor er som mange andre "googlifisert", og benytter veldig mange av Googles tjenester. Ikke et vondt ord om Google i denne sammenhengen, men det er veldig morsomt å se at også andre får det til... (og før Google..) Kvasir har nå lansert Kvasir jr, en søkemotor beregnet spesielt for barn. Foreløpig kjøres denne i testversjon og det blir spennende å følge med på utviklingen fremover. Søkemotoren tar sikte av seg til å " å være en god veiviser til de beste og mest populære nettsidene for barn både hva gjelder underholdning, læring og informasjon." Bør testes på alle små nettbrukere. Her var det mye bra!

1 kommentar:

 1. Hei Mia

  Hyggelig med denne kommentaren. Nå til skolestart har vi lansert en "ferdig" versjon av Kvasir jr.

  Kvasir jr er den første tjenesten Kvasir lanserer i betaversjon, og vi har lært mye underveis. Blant annet har barn fortalt oss at de har behov for en mer visuell framstilling av resultatsiden. Så da har vi laget det:)

  Jeg er spent på hva du synes, og det vi er aller mest spente på er selvfølgelig hva barna synes. Veldig bra om du vil fortsette å teste på små nettbrukere, og å gi oss tilbakemeldinger.

  Hilsen Ingrid, leder for produktavdelingen til Kvasir

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!