søndag 30. oktober 2011

Kjøkken - eller høsten da alt gikk i svart

Det er greit at du ikke veit i forkant hvordan tingenes tilstand kommer til å bli. Da er det ikke sikkert at det hadde blitt noe. Etter 10 (!) uker har vi nå fått hodet over vann. Det er på ingen måte fullbragt, men du ser at det ligner noe. Og du har fått tilbake vannet. Ei oppvaskmaskin. Og en komfyr. 
Det har vært 10 strevsomme uker. Vi har valgt det sjøl, så vi kan jo egentlig ikke klage. Men jeg ser fram til at vi kan få det normale tilbake. Mest av alt gjelder dette for den flinkeste mannen som har jobba seint og tidlig. Midt oppi alt det andre som også kreves. 

Fremdeles er det noen skap som mangler dører. Vifta kommer på tirsdag, og etterhvert skal det vel opp noen fliser og mer lys under kjøkkenskapene. 

En ekte interiørblogger hadde vel sjaina litt mer før bildetaking. Det får komme noen flere bilder etterhvert.

Mest for å illudere at vi har et stykke igjen. Men også for å vise at vi har lagt fliser på en del av gulvet (foran inngangsdøra ut til hagen). Her tråkker vi ut og inn, så akkurat dette trekket trur vi er ganske smart. Vann+parkett er som kjent ingen god kombinasjon. 

Håper dere har det bra! Lover at det snart blir mer aktivitet her inne igjen. Og ikke minst besøk hos dere. Må bare få kommet litt mer ajour først! 

11 kommentarer:

 1. Og jeg som akkurat etterlyste deg i forrige innlegg! Dette ble superfint, grattis - og godt jobba. Og dere har jo sjaina riktig bra, vinglasset satte stemninga, hehe:) Forresten begynner Downton Abbey igjen i kveld, håper du får tid til å kose deg foran skjermen da:)

  SvarSlett
 2. Downton Abbey!!!! Tusen takk for den påminnelsen. Hva man kan få glede av ved å skulle kommentere og sniktitte på andres nye kjøkken...!
  Veldig fint kjøkken. Og skikkelig fint med den "gangveien" på kjøkkenet. Praktisk er nå en ting, men det er skikkelig lekkert også!

  SvarSlett
 3. Realisme er bedre enn sjaining. Og flisene fra døra var kjempelurt.

  Dette ser flott ut. Om en stund vil dere bare kose dere og så har dere glemt alt arbeidet.

  SvarSlett
 4. Jeg klarer å se bortenfor det usjaina og må si at dette ser absolutt lovende ut. Gratulerer med vann.

  SvarSlett
 5. Så fin innredning :O
  Og jeg er sikker på at disse interiørfolkene har det sånn hele dagen, men akkurat når de skal ta bilder, skyver de unna stikksager og mørtel...

  SvarSlett
 6. WOW!!!! Gøy å se bildene i full str. Og snart kommer jeg på inspeksjon også.
  Anita E.

  SvarSlett
 7. For et lekkert kjøkken! Gratulerer!

  SvarSlett
 8. Veldig bra! Og selv om du synes det har gått litt treigt, har det blitt fortere ferdig enn hos andre jeg kjenner... Jeg legger merke til at grey is the new white. Hva heter fargen?

  SvarSlett
 9. Oj, dette så lekkert ut. Skikkelig lekkert. Vi har furukjøkken, og jeg ønsker meg noe nytt. Men det ville være galskap å rive ut et fullgodt kjøkken, så vi snakker om å få det malt. Og det har vi snakket om i et par år, så når det blir...... Jeg kan fint male skrogene, bare noen spraymaler dører og front på skuffer. Sukk.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!