søndag 2. oktober 2011

God ferie!

Høstferien står foran oss. Deilige dager uten forventninger om alt som skal gjøres. Det er varmt hjemme hos oss akkurat nå. To små tupper er gloheite av reisefeber. Til tross for moras pakkevegring og evne til å utsette ting til siste liten, er vi klare, flere timer før avreise. Håper at dere får ei fin uke, uansett om det er ferie eller jobb og skole som vanlig. Oktober her her! 

 

4 kommentarer:

 1. God ferie, og god tur!
  Her må vi vente til neste veke på haustferien. Det vil seie at det berre er dei to yngste som har fri, vi andre jobbar.

  SvarSlett
 2. Her er det også høstferie, men eneste forskjellen det utgjør i min hverdag akkurat nå, er at jeg slipper svangerskapskontroll denne uka - legen har nemlig ferie ;-) Skal bli litt godt å slippe å bruke en hel dag på venting og prøvetaking, måling og trykking, hihi.

  Ønsker dere en super høstferie og en flott tur! Kos dere :D

  SvarSlett
 3. Feriefølelsen er ikke helt intakt, men den kommer nok. Forventningene er vel heller større i ferier enn i hverdagene, den store forskjellen er at timeplanen ikke er stram og at vi kan velge mellom flere ting.

  God tur!

  SvarSlett
 4. God tur til en fantastisk by! Håper dere får det helt topp!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!