lørdag 26. desember 2009

Dramatisk redningsaksjon i nedre Myra




Etter å ha vært innesnødd i nær et døgn, kom redningen i kveld klokka 21:22. Såvidt redaktøren vet, er det det ingen som er meldt savnet...

(ps! Dette tildels flåsete innlegget må ikke sees i sammenheng med husfarens verv i styret. Som ansvarlig styremedlem har husfaren tatt sitt verv alvorlig og ringt opptil flere ganger i løpet av dagen for å få veien tilstrekkelig fremkommelig.. )

6 kommentarer:

  1. Heldigvis for oss, så er det der et senario vi ikke trenger fantasere om engang.
    Vi er nemlig omgitt med en gjeng med bønder, og de vet å holde veiene åpne - det kunne jo tenke seg at noen var i manko på en kvartliter fløte..

    SvarSlett
  2. Ja, tenk om!! Skikkelig krise. Det var i alle fall krisestemning i borettslaget her, flere som ringte og ringte i løpet av dagen. Men jeg skjønner jo at det er ergelig å ikke komme seg fram!

    SvarSlett
  3. replica bags london view publisher site x0g19y2t14 replica bags ru replica bags manila hermes replica b4r25p8b55 replica bags china click this over here now e0s30v4t57 high quality replica bags 7a replica bags philippines w6u79w1w27

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!