søndag 19. juli 2009

Helsenytt

Eller nytt og nytt, denne "spikermatta" har visstnok vært på markedet en stund. Husmora har en søster som alltid er oppdatert på det seneste sene, og i forrige uke fikk man prøve spikermatta som visstnok skal gjøre underverker både her og der. Og ja. Det var ikke behagelig sånn i starten. Men etterhvert kom det seg. Man lurer på om man bør gå til anskaffelse av en lignede selv. Kan bestilles bl.a her. Eller i nærmeste helsekostbutikk.

(bilde: flust.no)

4 kommentarer:

 1. Men hva hjelper det mot? Kanskje det hjelper på forbrenningen? Da skal ihvertfall jeg kjøpe en sånn, he he

  SvarSlett
 2. Marianne: alt henger sammen, vet du! Men først og fremst økes blodsirkulasjonen, så vidt som jeg har skjønt, og det skal visst være bra for ryggplager bl.a . Derfor bør jo dette være midt i blinken for deg!!

  SvarSlett
 3. Skeptisk... ;o) Men støtter Marianne. Hvis den hjelper på forbrenningen, kjøper jeg to!! :o)

  SvarSlett
 4. Heidi: du må bare prøve, da vet du! Kanskje jeg skal gå til innkjøp, og så kan vi ha sånne behandlingskvelder her? Men det er helt sant: etter ca 5 minutter på matta skjedde det noe rart. Kroppen ble varm, og musklene slappet av.. Heeelt sant!! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!