søndag 5. juli 2009

Bassengliv for wannabees

Husfar tok innersvingen på husmora og investerte i et stygt, blått, og stort badebasseng for ungene, sentralt plassert i hagen. Med renseanlegg, klortabletter og det hele. Men husmora er villig til å innrømme at bassenget har vært utrolig kjekt å ha de siste 14 (varme) dagene, og det skulle ikke forundre en om lille A er på god vei til å lære seg å svømme, takket være ovennevnte blå dings. Innrømmelse nummer to må være at også husmora har krøpet oppi når temperaturen har nådd bristepunktet. Husfar på sin side har fått smaken på det søte bassengliv, og drømmer nå om et ordentlig basseng i hagen. Det ene tar det andre, som kjent...

4 kommentarer:

 1. Kan tenke meg at det har vært deilig i den hetebølgen vi hadde.
  Hatt sånt basseng tidligere vo også, og det er tiltrossfor at det ser ut som et øyesår i en ellers så blomsterprydet hage..et fantastisk flott innslag alikevel.
  Skulle ønske meg at også min Prins drømte om et permanent basseng i hagen, men med mindre enn 3 min. til nærmeste badestrand er vel det å håpe på det umulige!

  SvarSlett
 2. Det er jo ikke så stygt, det er jo blått!:o) Og dere hadde muligheten til ordentlig basseng da dere gravde for litt siden, da... ;o)

  SvarSlett
 3. HKH: tre minutter til stranda, se dét er den egentlige drømmen. Nuvel. Vi får se om planene eg. er så realistiske! Men den blå dingsen har vært kjekk å ha!
  Heidi: Blått, stort og stygt.. Tror vi snakker om helt annen graving dersom bassengdrømmen skulle vise å ha noe for seg!! Nytter nok ikke med en stakkars minigraver, da!!

  SvarSlett
 4. Jeg sier bare go Husfar=,-)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!