onsdag 18. februar 2009

Tilbake til hverdagen

Vinterferie er å anbefale! Selv om vi "bare" har vært borte siden fredag, så føles det ut som en hel, liten evighet. Hodet er tomt og kroppen uthvilt. Alle (selv den motvillige 16-åringen) er enige om at det har vært en fin tur. Vi har stått og gått på ski, akt, og ellers tatt for oss av det vakre vinterværet som er her på Østlandet nå om dagen. Lille A har hatt sin debut i slalombakken, og det gikk, ifølge husfar, ikke så aller verst. (Bortsett fra når hun glemte seg og reiste seg opp fra hockeystilling for å synge "Kaptein Sabeltann"!) Men nå er vi klare for hverdagen igjen. Det er dessverre en grense for hvor lenge du kan tasse rundt i superundertøy og joggebukse og ellers være helt "off".


(Fine skiløyper! Men bildet juger. Til Entjern var det 6,5 km med bare oppoverbakker.)

(Husmorskia)(Se der ja! Ingenting er så søtt som slike småttiser med fullt utstyr!)

5 kommentarer:

 1. Åååh, jeg kjenner jeg blir helt misunnelig på de som har hatt og skal ha litt fri i vinterferien! Slalåmklare småttiser ER søte! :o)

  SvarSlett
 2. Heidi: neste år kan du jo ta vinterferie. Eller enda bedre: lat som det er vinterferie noen dager til uka, da vel! :) Nå som det er VM og greier!!

  SvarSlett
 3. Hun var fiiin ja:) Helt enig i at det er deilig med litt vinterferie!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. C-Mor: Ja, du skulle ha sett de nusselige slalomstøvlene! Skjønner at du har kost deg med de to dagene dine også! Alt er bedre enn ingenting!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!