onsdag 4. juni 2008

Frokosten i halsen

Vi antar at Mia i Myra liker mus, selv om vi aldri har sett at hun har lekt med dem. Husmor liker ikke mus, men innser at også mus har en plass i denne forunderlige verden vi en gang lever i. Derfor var vemmelsen stor da vi i morges kunne høre på radio at Universitetet i Oslo vil klippe av føttene til de stakkars små forsøksmusene, for lettere å kunne identifisere musene. Hallo? Altså: mus A har klippet av venstre fot foran og har derfor DNA sånn og sånn. Mus B har klippet av høyre fot bak og har DNA sånn og sånn. I himmelens navn! Hvordan er det i det hele tatt mulig å rettferdigjøre en slik merking? Kan de ikke bare få små, søte musehalsbånd med lapper på? Hvis de vil, kan husmor personlig ta seg av å fingerhekle små, nusselige bånd som garantert vil passe. Både Mia i Myra og husmor vemmes. For en verden vi lever i.

1 kommentar:

  1. Er det virkelig mulig. Hvordan kan man komme på en slik tanke! Og så derfra GJØRE DET! Syk syk verden. Håper det går fint med deg, savner deg på jobben:-)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!