mandag 26. september 2011

London med barn

Om ei uke er det alt høstferie! Ei gavmild søster og en flott 40-årsfeiring gjør at vi - jentene i huset - om ei uke fra nå av befinner oss i London. 
Men hva bør vi se og gjøre i fire dager? Jentene er sju, elleve og fjorten år gamle. Mødrene får henge på. Har dere noen gode tips til oss? 

11-åringen vil gjerne til Madame Tussauds. 

 

6 kommentarer:

 1. Så kjekt! Eg har aldri vore i London, så ingen tips frå meg.
  Mannen vert 50 år i november. Vi skal anten til London, Barcelona eller Kanariøyane....men han må bestemme seg snart.....

  SvarSlett
 2. Sånn hopp av og på buss er ganske kjekt med barn - da ser dere mye uten å slite dere ut. Kjøp med noe å drikke, litt nøtter eller annen småmat og se London. Ellers, Natural History Museum som har en fantastisk dinosaur-utstilling, middag på Rainforest Cafe like ved Piccadilly Cirkus, lekebutikken Hamley´s og London Eye. Og hvis dere mødrene har noe dere veldig gjerne vil se, eller gjøre - ta det først på dagen...
  Mange av disse tipsene er ting jeg gjorde med Woody da han var åtte år - i tillegg var vi på British Museum og så den egyptiske avdelingen. Og så tok vi mnage småpauser, for det ble mye vandring, og mye leiing siden det er litt uvant med disse bilene som kjører på feil side av veien...
  Og til slutt - kos dere! og god tur!

  SvarSlett
 3. Tower of London passet bra for mine da de var på samme alder. Også buss, selvfølgelig. Vi fikk ikke tatt det. Turen var akkurat samtidig med T-banestreik og Mandala på besøk. Så trafikken sto over hele London. Vi har derfor aldri gått så mye verken før eller senere. Det var dessuten hetebølge.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Å, så morsomt! Mammaen min tar også med seg barnet sitt til London av og til :-)

  Vi har lurt på om snartseks også skal få bli med. Da hadde vi lagt oss på Mamma Mia-musical, London-busser, Tower og Hamley's.
  London Eye hadde jeg holdt meg unna, fordi jeg vet han ville ha kjørt og ingen i verden skal få meg oppi noe sånt!
  Covent Garden med alle gateartistene er også bra. Der ligger det også en Disney Store.

  SvarSlett
 6. Jaaa! Anbefaler å se kråkene v Tower of London. Og musikaler! God tur!!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!