mandag 19. september 2011

Filmpolitiet har sett..

"Den kjempestore bjørnen". Mitt lille testpanel, bestående av henholdsvis jente på 6 år og jente på 7 år var enige om at det var en spennende film, ikke for skummel, og akkurat passe lang. (1 time og 13 minutter.) 
For egen maskin skal det sies at det er befriende å se en animasjonsfilm som ikke er lagd av Disney (selv om vi stort sett elsker de filmene også.) Og historien er spennende nok: søsknene Jonathan og Sofie roter seg inn på ukjent og forbudt territorium i det de oppsøker den store skogen utenfor bestefarens ødeliggende hus. Her lurer mange farer, den myteomspunnede Bjørnen og andre vesener, men skal tro om den største faren allikevel viser seg å være noe(n) helt annet. Iscenesatt med god gammeldags "skummelfilmmusikk" og det blir skrekk og gru. Men aldri slik at det tipper over. I alle fall ikke for dette testpanelet.

3 kommentarer:

  1. Husets åtteårige gutt og elleveårige jente var også veldig fornøyd med filmen. Og med så store barn, gjorde moren noe helt annet enn å gå på kino i det akturelle tidsrommet..

    SvarSlett
  2. Gleder meg til Elsie er så stor at eg kan ta ho med på kino! Savner gode barnefilmer!
    (for ikkje å snakke om barneteater!)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!