tirsdag 22. juli 2008

Surredager

Det finnes dager da du ikke får gjort en eneste fornuftig ting. Dager som bare renner ut i ingenting. Dager da du tenker at du skulle ha gjort det og det, og hvor du halvhjertet forsøker å få noe - ett eller annet- ut av dagen. Du greier ikke engang å slappe av på slike dager.

I går hadde husmor en slik dag. Hele dagen gikk med på å rengjøre en stekeovn. Den er fremdeles ikke ren (nok). For å være helt ærlig kan det være at man har slike dager på jobb også. Hvor det eneste fornuftige du har fått gjort når du går hjem, er å ha spist lunsj med kollegene dine.

Slike dager er rett og slett pyton. Men nettopp da er det god trøst i ordene "Du skal få en dag i morra". Han tenkte kloke tanker, Prøysen, da han skrev den sangen. For det nytter ikke å sture over det som kunne ha vært gjort. Man må heller tenke framover.

I dag har husmor rengjort kaffetrakteren og ryddet klær. Allerede. Nå blir det bading og grilling i ettermiddag. Se det. Fått gjort masse allerede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!