fredag 16. desember 2011

Dagens juleaktivitet #16

I dag blir det en slags oppsummeringsdag. Litt pjask som må ordnes her og der. En gave, eller kanskje to. Litt Idol-finale på tampen av dagen. Viktigst av alt blir det å få postet de siste julekortene. Postens sendefrist (framme før jul) går ut i dag. 

Jeg har julepynta på kontoret. Ifølge min kollega var det "jalla." Mannfolk, altså.

6 kommentarer:

 1. Vi skal også sende julekortene i dag! Så da er det håp :) Men jeg har et som skal til Spania også - ikke sikkert det kommer fram til jul nå nei... :/ Men sånn er det :)

  SvarSlett
 2. Hmm, nydelig julepynt. Den har jeg faktisk ikke lagt merke til... ;o)

  Men jeg venter fortsatt på julekorta mine *neste år skal jeg starte tidlig da*

  SvarSlett
 3. Vi skal være skikkelig vågale og sende julekort i morgen eller mandag. Deardevil me.

  Ellers husker jeg med glede min kollega som ble så genuint rasende da jeg hengte opp en lyslenke med plastnisser nedover hele gardinen her for noen år siden... jalla ja, stygt ja - men jeg er immun siden jeg har rødmerket landingsplass nesten i haven - for den lokalkjente. Og så må man vel ha litt gøy og humor...?

  SvarSlett
 4. Daredevil. *pusser på engelsk ortografi*

  SvarSlett
 5. Jeg synes de er kjempefine! Så tommelen opp fra en annen kollega;)

  SvarSlett
 6. Altså, med en sånn utsikt synes jeg de lysene var et positivt løft. Jada, jeg ligger langt etter skjemaet, skriver julekort nå jeg. Eh, dvs. jeg tok en liten bloggpause i skrivinga. Ha en fin helg!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!