mandag 12. juli 2010

En ting til

jeg kom på i farta. Jeg hadde penger til gode hos LaRedoute. Jeg klaska til og bestilte et par Converse All Star, som ser akkurat slik ut:

Storebror sa: Vil du virkelig ha sånne? De er såååååå mainstream.
Storesøster sa: Kan jeg få sånne? De passer bedre til meg enn til deg.
Lillesøster sa: ingenting foreløpig. Hun er mer opptatt av muligheter for ubegrenset tilgang til sol, bad og iskrem.

Jeg må bare si som jeg har sagt mange ganger før: Hva i all verden er det meninga at vi damer i 30-års alderen skal ha på oss?

7 kommentarer:

 1. Damer i 30-åra kan ha Converse. Basta!

  SvarSlett
 2. Hei. Havnet noe tilfeldig innom bloggen din her jeg satt og bladde i blogger... Ser at du nedenfor skriver om barna som blir store, og det gjør de VELDIG fort. Så ta vare på hver dag som unik, for før du vet ordet av det er de bltt voksne og du lurer på hvor tiden ble av...

  SvarSlett
 3. Trudde eg la inn ein kommentar om at slike kan damer i 40 åra også ha??? (men kan vere at eg ikkje kom så langt!) Eg overtar slike frå min fjortis

  SvarSlett
 4. De som er i 30-åra - helt klart! De som nærmer seg 40 - neppe! ;o)

  Hehe, du er litt opphengt i de der aldersgreiene?

  Jeg husker at da jeg var liten, overhørte jeg en diskusjon om damer og hår. Og det ble vedtatt at damer over 30 IKKE kunne ha langt hår! Tror ingen er i nærheten av å tenke sånn i dag! Og converse kan man gjerne bruke til man er 80 for meg. Dessuten, husk at 40 er det nye 20... ;o)

  SvarSlett
 5. Damer i tredveårene(og førtiårene) kan ha på akkurat det de vil og kler, selv om enkelte av avkommet helst ser at vi ifører oss heldekkende søppelsekker...

  SvarSlett
 6. Ha ha! Artig liten debatt, dette! Jeg kjøpte mine første Converse i fjor, i en alder av 42. Følte meg skikkelig gæærn ;-) De er attpåtil KNALLRØDE! Og jeg føler meg SÅ fin med dem!

  SvarSlett
 7. Slike har jeg å bare røde, å jeg er 35 ;)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!