onsdag 13. august 2008

Lesing i august..

Kate Morton: "Tilbake til Riverton"

En liten perle av en bok som byr på en fengslende historie fra 1900-tallets England. Her får du tjenesteliv og sosietetsliv i en salig blanding à la Jane Austen. Historien fortelles av 98-årige Grace, en gang tjenestepike på det ærverdige godset Riverton. Hartfords-familiens hemmeligheter rulles opp etterhvert som historien går sin gang. Avsløringer av familiens hemmeligheter, ulovlig kjærlighet, ærgjerrighet og brå død er ingredienser i et klassisk drama som holder deg fengslet til siste side.
Kajsa Ingemarsson: "På det fjerde skal det skje"
Typisk chicklit i serien "Litterære drops". Paula kommer tilbake til Sverige i håp om å "normalisere" tilværelsen. Å være "normal" innebærer fast forhold, stabil jobb og samboerskap. Men for Paula skal det slett ikke være så enkelt å tilpasse seg omgivelsenes krav om å slå seg til ro. Ren underholdning, fort glemt. :) (men du verden hvor deilig det er å lese disse bøkene i ny og ne.. )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!