mandag 19. mai 2008

Hello, Goodbye...

Så var det lille A sin tur til å miste heliumsballongen. Til tross for innstendige formaninger fra husmor om IKKE å slippe ballongen utendørs, var det nettopp dette som skjedde for noen minutter siden. Tilbake sto ei forundra jente med gråten i halsen. Hjelper ikke å si at ballongen har fløyet til Gud, liksom..
Det er ikke første gangen det mistes heluimsballonger i heimen. Verst var det den gangen lille M og husmor skulle feire 17.mai for første gang i Oslo by. Husmor hadde ca 120 kr til rådighet, og lille M fikk 100,- av disse til ny ballong. Stor var gleden og desto større var fortvilelsen da ballongen fløy av gårde før vi hadde fått bundet den fast til den lille hånda. Det var ikke bare lille M som hadde tårer i øynene da... I dag var det altså lille A sin tur. Damen lot seg heldigvis trøste med en Lollipop, men hvis du ser en Bratzheliumballong i lufta, så vet du hvor den kommer fra..

1 kommentar:

  1. Uff, det er så kjent og så kjedelig når det skjer. Stakkars A, føler med henne. Første gang vi kjøpte heliumballong holdt jeg på å gå i bakken av prisen - og "underholdt" 17 mai-selskapet med det resten av kvelden...

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!