fredag 29. februar 2008

Busy lille I...

Vår blonde lille I er husets travle prinsesse. For henne er omgang med sine mange venninner i Myra den største prioritet. Lille I snurrer husfar ofte rundt lillefingeren med sin særegne sjarm. Ingen husfar kan vel motstå å imøtekomme en liten blond dame med blå øyne som gjerne vil være lenger oppe, se litt mer på TV eller bruke veeeeldig lang tid på å gjøre seg klar til å dra på skolen. Det skjer jo likevel at husfar blir eitrande forbanne fordi det går så tregt, men da blir husfar sin samvittighet så dårlig at han kan finne på å gjøre svært dårlige dealer senere på dagen.

Lille I er sannsynligvis den mest kunstneriske av omgangskretsen til Mia i Myra. Hvem kan klare å å trylle frem de flotteste perlemotiver med et sånt engasjement og tålmodighet at hun hele to ganger har vært hos legen for å få pillet ut perler som har havnet i nesa??? Foruten perling er lille I også en fantastisk tegner og maler, eller for den saks skyld en utfordring hver morra for å finne den alternative påkledningen.

Vår lille I er i midten - ganske enkelt midt mellom M og A. Og sånn vil det jo alltid være...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!