tirsdag 14. mai 2013

Tilbakekomst

Plutselig var tida, overskuddet og lysten tilbake. Blogging er et overskuddsfenomen, men jeg har hatt lite overskudd til å gjøre noe som ikke har vært jobbrelatert det siste året. Med ny jobb har jeg bala med ting jeg ikke kan - og det tar tid, det! Det er fremdeles masse å lære - men det går seg til. 

Mia i Myra lever i beste velgående. Mer holden enn noensinne, kan onde tunger kanskje bemerke. Vi velger å tro at hun har a) grov benbygning eller b) mye gaupe i seg.

6 kommentarer:

 1. Det bildet var bare råstilig!! Hyggelig at du blogger igjen:) Anita (PS! Hvis du gidder kan du sende meg en kopi av det råstilige bildet? anita.emblemsvag@gmail.com)

  SvarSlett
 2. Klarte å lagre (les: stjele) bildet. Håper det er greit. Er det virkelig Mia eller? A.

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart det er Mia! Bare stjel i vei, du Anita!

   Slett
 3. Trenger du et presserende lån eller en finansiell tjeneste? kontakt financialdepartment.online@gmail.com/http://charitycorporation.gnbo.com.ng

  SvarSlett
 4. Er du ute etter et lån haster? Har du blitt nektet lån fra
  Bank? Eller trenger du et lån for å betale regninger? bekymre deg ikke mer Mr David Peterson er en
  GOD fryktet lån utlåner som tilbyr lån med lav rente på 2%. Folk seriøst i behov av et lån bør kontakte denne GUD frykte mennesker via davidpetersonloanfirm@outlook.com

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!