onsdag 15. mai 2013

Det hadde jeg glemt

Jeg hadde glemt hvor vakker hvitveisen egentlig er. Den ser litt uunseelig ut der den står, litt pjuskete på en måte. Men når den kommer inn, og i vann, ja da bretter den seg ut i all sin prakt. Jeg får lyst til å gå ut og plukke mer. 


Hvilken vårblomst er din favoritt?

11 kommentarer:

 1. Vårpengeurt! Liten, lubben og vanskelig å få øye på. Men vokste her og der i bakkene i Barndommens dal. Hvite blade, burgunder kjerne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vårpengeurt har jeg ikke noe kjennskap til, men den høres fin ut! Ikke vanlig her lenger sør, da eller?

   Slett
  2. https://www.google.no/search?q=v%C3%A5rpengeurt&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=I3CTUeCfFdGS0QX5u4HoCg&ved=0CDkQsAQ&biw=1280&bih=927

   Denne husker jeg fra hytta. Giftig er den visst, men veldig søt.

   Slett
 2. Så hyggelig å se deg igjen :-))

  I år blir det hvitveis til 17. mai ja. For et par år siden hadde vi liljekonvall på bordet - men i år blir det altså hvitveis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å være tilbake også, Siri! Skal forsøke å være her litt framover.
   Ja, 17. mai og hvitveis er ingen dårlig kombinasjon. Og så får vi vente litt til på liljekonvallen.

   Slett
 3. Husmorferie gjør deg tydeligvis godt! ;-)

  Jeg er veldig glad i den første hestehoven. Og hvitveisen. Og liljekonvallen. Og syrin - men den er vel egentlig ikke en vårblomst... ;-)

  SvarSlett
 4. Trenger du et presserende lån eller en finansiell tjeneste? kontakt financialdepartment.online@gmail.com/http://charitycorporation.gnbo.com.ng

  SvarSlett
 5. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlett
 6. Er du i finanskrisen, leter du etter penger til å starte din egen virksomhet eller betale regninger ?, Vi er alle typer lån til lav rente på 2%. Søk nå via e-post til: (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) eller WhatsApp Us på +1 443 281 3404

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!