søndag 18. mars 2012

Bønder i byen (det er oss!)

Det går ikke an å bo i Myra uten å nevne dette: i morgen blir vi kjendiser! Titt etter reklamefilmen "Bønder i byen" fra og med mandag, og du får et lite innblikk i hvordan det er i Myra. Jeg registrerer at reklamebyrået Try har tatt seg visse friheter med plassering av noen høyblokker og en solnedgang som plasseringsmessig er litt feil. Men det fine jordet og ikke minst treet er høyst reelt. Jeg ser på det fra vinduet hver eneste dag.

Rød pil (1) er hvor vi bor. Rød pil (2) og (3) er høyblokker som er ukjente for meg.

Vil du ha en sniktitt før reklamen for Felleskjøpet ruller ut i de norske heim, går det an å se filmen her.

3 kommentarer:

 1. Til tross for høyblokkene så var det en stilig film.

  SvarSlett
 2. Enig! Er vel ikke helt objektiv, men.
  Høyblokkene er ikke her til vanlig. Det er bra. Skal man først bo på landet, er det greit at de ikke troner på den andre sida av jordet!

  SvarSlett
 3. Jeg la ut en kommentar på Facebook da de filmet og sa noe sånn som at "man vet man bor på landet når nærmeste jorde er fylt opp av et titalls John Deeeres". Fikk tørt til svar fra en venn at "du vet du bor på landet når du snakker om nærmeste jorde..."

  Det var stas mens det sto på og filmen er kul. Gressklippingen foregår i hagen til min "svigerdatter".

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!