Man innrømmer gjerne at det ikke står høyest på prioriteringslista å bake til jul. Men én deig og flere muligheter lar seg gjøre. Ut fra denne deigen fikk vi 4 sorter og en fylt kakeboks. Det rekker i massevis.
Sjakkruter, smørkrans, perlestjerner og syltetøykaker.
Denne deigen var fin å jobbe med:
1 kg hvetemel
750 gr smør
330 gr melis
Elt sammen og la stå kjølig i to timer. Kakene stekes på 175 grader i ca 10 minutter.
Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.
Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!
Herlig! Og mer enn bra nok :)) De syltetøykakene var veeeldig fristende :))
SvarSlettSer godt ut. Syltetøykaker fikk jeg lyst å prøve. Vi har bakt her i dag, men jeg kan ikke avsløre hva før i morra...
SvarSlettIkke for å skryte, men de syltetøykakene ble skikkelig gode! Prøv!
SvarSlett