søndag 13. september 2009

Gjestevisitt og Mozart

Vel, hva annet kan man si enn at det koker her akkurat nå? Huset står på "huet" med oppussing av bad og diverse andre omrokkeringer som forhåpentligvis skal gjøre livet lettere om litt. Pluss på med travle dager på jobb, og det blir slett ikke tid til så mye annet. Pc`en er fremdeles "død", men i morgen skal den leveres. I slike travle stunder tyr husmora til klassisk musikk for å balansere nervene, og nå er det fiolinkonsert med Mozart som får spilles i bilen, på vei hit og dit og frem og tilbake. Og lille A har tydeligvis fått sansen. På vei hjem fra kino forleden kveld var følgende beskjed fra baksetet klar da husmora hadde tunet inn på en eller annen hipp radiostasjon: "Sett på Mozart". Husmora lot seg ikke be to ganger..!!

3 kommentarer:

 1. Fint! Det er viktig at unger får høre klassisk musikk synes jeg. Og da trenger de litt hjelp, for det flommer ikke akkurat over med klassisk i radio og tv. :o)

  SvarSlett
 2. Klassisk musikk er DEILIG noen ganger..
  Ellers håper jeg du snart er tilbake på nett, for du er dypt savnet av meg iallfall!

  SvarSlett
 3. Knirk: alldeles enig! Og vi kan bare bli flinkere til å la ungene oppleve forskjellige kulturuttrykk!:)
  HKH: takk for det! Snart tilbake! Akkurat nå har jeg lånt med meg jobbpc hjem. Jeg får blogge som bare det i helga!!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!